VAN AUTOCAD TOT PIPING

WAT KUNNEN WE

piping

VOOR ZOWEL GROTE ALS KLEINE PROJECTEN

Totaal trajecten

Wij verzorgen het totale traject als het gaat om piping of het nu om kleinere of grotere projecten gaat.

Samen met de klant stemmen we van tevoren de wensen en eventuele eisen af. Van daaruit beginnen we met de voorbereiding van het project waarbij AutoCad een belangrijk instrument is.

Wilt u een las- of Autocad opdracht doorspreken? Plan dan een afspraak in met één van onze adviseurs

Lassen

Wij lassen onder meer staal, roestvrij staal, aluminium en diverse legeringen. Bij deze werkzaamheden speelt lastechniek een belangrijke rol. Zo lassen wij onder andere volgens TIG, MIG/MAG, STT en Orbitaal.

Autocad

Wij kunnen met ons AutoCad systeem alle tekeningen maken die voor de projecten nodig zijn. Of het nu gaat om bijvoorbeeld een pompskid of het plaatsen van complete ketelhuizen op locatie voor ons is geen uitdaging hierin te groot.

Inclusief fabricage handboek

Compleet opgeleverd

Wij vervaardigen de piping volgens PED-keur en ASME en EN-normering. Hiernaast kunnen wij de leidingen afpersen en zijn we gecertificeerd om de leidingen te her waarmerken.

Het galvaniseren, poeder coaten en verzinken van de leidingen kunnen wij ook voor u verzorgen. Dit geldt ook voor het doen van NDO onderzoek.

Tenslotte leveren wij de projecten op middels een fabricagehandboek waarin alle benodigde tekeningen, documenten en certificaten zijn terug te vinden.

Wat kunnen wij voor u betekenen?