Even voorstellen

Over ons

Onze kernwaarden

Kernwaarden

Betrouwbare samenwerking
100%
Kwaliteit en vakmanschap
100%
Openheid en transparantie
100%
Flexibel en oplossingsgericht
100%

Introductie

Even voorstellen

MV Piping is specialist op het gebied van allerhande piping-, constructie- en laswerkzaamheden. Wij verrichten onze prefab werkzaamheden in onze uitgebreide en goed geoutilleerde werkplaats. Hiernaast verzorgen wij ook montage-, onderhoud- en reparatiewerkzaamheden op locatie uit.

Wij beschikken over jarenlange ervaring en vakmanschap en werken uitsluitend met gekwalificeerde medewerkers die uitstekend hun vak verstaan en vaak op meerdere disciplines inzetbaar zijn.

Wij werken met onze klanten uit oogpunt van partnership waarbij we kernwaarden als betrouwbaarheid, kwaliteit, transparantie en flexibiliteit belangrijk vinden. Wij streven naar langdurige samenwerkingen met onze klanten, waarbij maatwerk en persoonlijke aandacht belangrijke pijlers zijn.

Veiligheid

Veiligheid staat voorop

Vanzelfsprekend staat veiligheid bij ons voorop dit zowel voor onze en uw medewerkers als ook voor de productie in onze werkplaats en op locatie en daarvoor zijn we VCA gecertificeerd.

Hiernaast zijn wij ISO 9001 gecertificeerd wat betekent dat onze bedrijfsprocessen duidelijk gestructureerd zijn en onze apparatuur gekeurd is en voorzien is van de benodigde certificaten.

Vacatures

Werken bij MV Piping?

Natuurlijk zijn we eigenlijk doorlopend geïnteresseerd in nieuw (las)talent al kunnen we op deze website natuurlijk geen baangarantie bieden. Iedereen die passie en enthousiast is over onze werkzaamheden en beschikt over de juiste papieren en beter nog, de nodige ervaring, nodigen we graag uit om bij ons te solliciteren. Ook als stagiaire zijn er mogelijkheden om bij MV Piping te werken. Bel gerust en informeer of een baan in de Metaal iets voor jou zou kunnen zijn.

Wat kunnen wij voor u betekenen?