Even voorstellen...

Directie en medewerkers van MV Piping draaien al geruime tijd mee. Ervaring met leiding-, constructie- en onderhoudswerken, machinebouw is meer dan voldoende aanwezig. Door een alsmaar groeiend aantal klanten en projecten begon het bedrijf echter tegen een aantal beperkingen aan te lopen. De oplossing voor ons gebrek aan capaciteit vonden we in een representatief bedrijfspand op een gemakkelijk bereikbare locatie; Vang 21 te Halsteren.

MV Piping beschikt nu over een modern en goed geoutilleerd bedrijfspand, inclusief voldoende parkeergelegenheid, van waaruit verdere groei onze ambitie is. Zowel de kantooroppervlakte als de bedrijfshal zijn ruim en plezierig om in te werken. Bovendien beschikken we over prima faciliteiten om nieuwe projecten met u door te nemen.

Bij gelegenheid bent u natuurlijk van harte welkom voor meer informatie, een vrijblijvende begroting of een rondleiding met een lekker kopje koffie. Gewoon even bellen 085 - 88 84 300 of een mailtje sturen naar mvp@mv-piping.nl is voldoende voor een kennismakingsgesprek of een vrijblijvende begroting.

Wij zijn trots op al onze klanten!

Het MV Piping klantenpakket is divers in vele opzichten. Zo werken wij voor kleinere en grote klanten in de voedingsindustrie, (petrochemische) industrie, installatiebedrijven en in mindere mate ook voor engineeringsbureaus, architecten, defensie e.a. overheidsbedrijven. Een enkele keer betreft het zelfs (maatwerk)laswerk voor particulieren.

Hoe dan ook, heeft u een vraag m.b.t. leiding-, constructie-, onderhoudswerken of machinebouw, of heeft u belangstelling in een begroting, aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn er klaar voor! Wilt u liever eerst enkele referentieprojecten bekijken? Dat kan! Klik op onderstaande button om onze projecten te bekijken.

Werken bij MV Piping?

Natuurlijk zijn we eigenlijk doorlopend geïnteresseerd in nieuw (las)talent al kunnen we op deze website natuurlijk geen baangarantie bieden. Iedereen die passie en enthousiast is over onze werkzaamheden en beschikt over de juiste papieren en beter nog, de nodige ervaring, nodigen we graag uit om bij ons te solliciteren. Ook als stagiaire zijn er mogelijkheden om bij MV Piping te werken. Bel gerust en informeer of een baan in de Metaal iets voor jou zou kunnen zijn.

Mogen wij uw project inplannen?

TOP